VİDEO HABER

TBMM’DE KRİTİK TEMASLAR! ”Barışı sağlamak lazım” | VİDEO

KAYNAKCNN TÜRK

TBMM’DE YENİ YASAMA DÖNEMİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni yasama dönemi başladı. Yeni dönemin açılış günü, genel başkanlar arasındaki dikkat çeken diyaloglar ve selamlaşmalar damga vurdu.

BAHÇELİ, DEM PARTİ İLE TOKALAŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Kurul’dan ayrılırken, DEM Parti eş başkanlarının yanına geldi. Bahçeli, daha önce annesi vefat eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a başsağlığı diledi ve diğer DEM Parti milletvekilleri ile tokalaştı.

TBMMDE KRİTİK TEMASLAR Barışı sağlamak lazım | VİDEO

MHP Genel Başkanına bu tokalaşma Meclis’teki resepsiyonda soruldu. Bahçeli, “Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım.” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ İLE ÖZEL SELAMLAŞTI

Resepsiyonda dikkat çeken bir başka diyalog ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yaşandı. İki genel başkan selamlaştı. Kısa sohbet sırasında Bahçeli, Özel’in elini tutarak, “Birbirimizi kırmıyoruz inşallah” dedi. Özel ise “Yok, yok” cevabını verdi.

 TBMMDE KRİTİK TEMASLAR Barışı sağlamak lazım | VİDEO

Bahçeli, “Bazen siyaseten söylenmesi gerekenler oluyor, siyasetin gereği.” dedi. Özel ise “Celal Bey gibi dostlarımız duygularımızı biliyor. Önemli olan, herkes doğru bildiğini söylüyor, saygıda, sevgide eksiklik göstermemek. Görüşmek üzere.” şeklinde karşılık verdi.

”BU MİLLETTEN OY ALAN HER PARTİ KIYMETLİDİR”

Selamlaşma sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklama yaptı;

TBMMDE KRİTİK TEMASLAR Barışı sağlamak lazım | VİDEO

“Hepimiz doğru bildiğimizi söyleriz ama nezaketten taviz vermemeliyiz. Bu milletten oy alan her parti kıymetlidir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu