VİDEO HABER

Karabulut ailesinin avukatı CNN TÜRK’te: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak!

KAYNAKCNN TÜRK

Avukat Rezan Epözdemir karar sonrası şu değerlendirmelerde bulundu:

‘MÜVEKKİLİMİZ CEM GARİPOĞLU’NUN ÖLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR’

Soru işaretleri yanıt bulacak. Müvekkilimiz Cem Garipoğlu’nun ölmediğini düşünüyor. Mezarlık açılacak maddi gerçek ortaya çıkacak. Sayın başsavcının kararı kıymetli.

MEZAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Başsavcılık bir gün tebliğ edecek. Taraf vekilleri de bulunacak. DNA örnekleri alınarak aile bireylerinin DNA’sı ile karşılaştırılacak. Cem Garipoğlu’nun olduğu takdirde kavuşturmaya yer kalmadığı kararı alınacak.

En azından bu araştırma yapılırsa kamu vicdanı rahatlar. Kızı katledilen müvekkilimiz Süreyya Karabulut inanmıyorsa biz bu başvuruları yapmak zorundayız. Mezarlıkta tedbir alınması yönünde talepte bulunacağım. Sağlıklı inceleme yapılması için çok kıymetli. Kamuoyundaki yaygın soru işaretinin kaldırılması için talebimiz kabul edildiği için teşekkür ediyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor, 15 yıldır mücadele ediyoruz. Bir dava 11 dava oldu.

Süreyya bey evladını kaybetmiş bir baba duygulandı tabi ki. 15 senedir her sabah kızını rüyalarında gördüğünü söylüyor. Bir gözünü neredeyse kaybetti, sağlık sorunları var. Evlat acısı çok zor. Biliyorsunuz bizi tehdit ettiler, kurşun gönderdiler.

BABA KARABULUT KARARI DUYUNCA AĞLADI

Mezarın açılmasına yönelik umutlarını kaybetmişlerdi. Süreyya beye söylediğimde çok duygulandı. Üzüldü ağladı çok büyük sevinç ve mutlulukla karşıladı. ‘Kızıma karşı son görevim manevi olarak. Bu sürecin takipçisi olmak.’ diyordu.

Türkiye çok farklı bir güne uyanır. Orada inceleme yapanların ifadesi başvurulması gerekir. Faillerin tespit edilmesi, kaçırılmışsa kimlerin yardım ettiği tespit edilmesi gerekir. Cem Garipoğlu’nun yakalanması için karar çıkartılır. Hukuk tarihinin en büyük skandallarından birisi olur eğer Cem Garipoğlu ölmediyse.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu